Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Carti de vizita

0 stars: 0.00 din 0 pareri

25 lei Lei
Out Of stock
Descriere
O carte de vizita trebuie sa aiba ceva unic, unul sau mai multe elemente, astfel incat sa fie recunoscuta cu usurinta.

Cele mai multe carti de vizita vor avea inscriptionate cel putin un nume de persoana si/sau de firma, dar exista multe alte elemente grafice si informatii necesare pentru a crea o carte de vizita profesionista.

Titulatura persoanei este o informatie esentiala si nu trebuie sa lipseasca de pe cartea de vizita, deoarece descrie activitatea persoanei respective si functia in cadrul companiei.

Daca logo-ul companiei d-voastra este unul foarte recunoscut, acesta trebuie sa fie principalul element de design in conceperea unui carti de vizita. Este elementul care ajuta la identificarea afacerii sau a persoanei d-voastra.
Adresa sediului d-voastra sau adresa fizica unde va desfasurati activitatea trebuie trecuta pe cartea de vizita.

Telefonul este alt element important care trebuie sa apara pe o carte de vizita.
Adrese de e-mail si pagini de web sunt alte elemente foarte importanta care se trec pe cartile de vizita.

Un alt element ce nu trebuie uitat este sloganul care poate prezenta atat afacerea cat si activitatea persoanei care inmaneaza o carte de vizita.

Elementele grafice pot defini daca o carte de vizita este realizata profesional sau poate fi definita ca ambigua si fara a fi retinuta cu usurinta de cel care o primeste.Este foarte important ca machetarea si desing-ul sa fie concepute si realizate de catre profesionisti!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura